Akustikløsninger på skoler og institutioner

Lyddæmpning i skoler og institutioner.

Et godt lydmiljø er særdeles vigtigt i daginstitutioner, skoler og SFO’er. Forskning viser, at et højt støjniveau er generende og belastende for de voksne og især børnene. Det høje støjniveau formindsker børns indlæringsevne, sproglige udvikling, samt trivsel.
Det er særdeles vigtigt at skabe et godt lydmiljø for børns koncentration og indlæring i både børnehaver, SFO’er og skoler. Med en gennemgribende lyddæmpning får du bedre trivsel for både børn og personale.

Med mere end 35 års erfaring indenfor netop dette område har LYDAC AKUSTIK den nødvendige viden og løsning til, hvordan det rette lydmiljø skabes i institutioner med støjabsorberende materialer.
Ved brug af lydabsorberende produkter fra LYDAC AKUSTIK vil det medføre en lavere stemmeføring i lokalet og samtidig understøtte en klarere lytte forståelse.

Det skal ikke være kedeligt at lyddæmpe, derfor kan vi feks tilbyde lyddæmpende opslagstavler og rammer hvori der kan sættes sjove billeder og motiver der kan pynte i lokalet.

Også på området for idræt – og svømmehaller, har LYDAC AKUSTIK en bred erfaring for, at rumakustikken på sådanne store arealer forbedres markant.

Akustikløsninger på skoler og institutioner

Løsninger til Skole og Institution

Se vores udvalg af forskellige akustikløsninger til skole og institutioner 

Loft

Loft

Se akustikløsninger til lofter
Læs mere
Væg

Væg

Se akustikløsninger til væg
Læs mere
Skærm / rumdeler

Skærm / rumdeler

Se løsninger med skærmvægge
Læs mere
Møbler

Møbler

Se forskellige løsninger
Læs mere

Lang efterklangstid mindsker trivslen

Rummets klang skal tilpasses aktiviteten

Et velfungerende lydmiljø kræver, at både akustikken og materialernes praktiske egenskaber passer til det rummet skal bruges til. Der er stor forskel på om rummet bruges til undervisning, sportsaktivitet, musiklokale eller lignende.

Her er Lydac Akustik med mere end 35 års erfaring gerne behjælpelig med råd og vejledning, så det ønskelige lydniveau opnås til glæde for både børn og voksne.

Lang efterklangstid mindsker trivslen

Eksempler fra skole og institutioner

Et udvalg af tidliger opgaver

Trappeopgang

Trappeopgang

Lydac M Loftsflåder med fas til direkte op limning
Konfirmandstue

Konfirmandstue

Lydac M Loftsflåder med skjulte beslag og Silent Deco
Gangareal

Gangareal

Lydac M Loftsflåder med skjulte beslag og Dæmpit opslagstavler
Opholdsrum

Opholdsrum

Lydac Tyst skærmvægge

Kontakt Lydac Akustik

Uanset om du/I har brug for hjælp til at løse et større eller en mindre akustikproblem, så sidder vi klar til at hjælpe dig/jer. Indtast oplysninger i kontaktformularen, og vi kontakter dig/jer snarest muligt.

Kontakt Lydac Akustik

Akustikløsninger

Områder

Samarbejdspartnere

Kundeservice

Sociale medier