Akustikloft til restaurant

Mad og vin er naturligvis central del når det handler om en god restaurantoplevelse, men det har stor betydning for helhedsoplevelsen, at lokalet er rart at være i.

Akustikloft til restaurant

Lydac M Loftsflåder med skjulte beslag

Lydac M Loftsflåder er fleksible løsninger der udover akustik forbedringen også giver et løft til enhver indretning. De fleste akustiklofter er "svævende" plader der monteres på et special beslag med et lille mellemrum til det oprindelige loft, eller i højloftede lokaler, hvor de monteres i wire så pladerne kommer tættere på gulvet.

 

 • Lydac M Loftsflåder Str. Fra 1200X600mm – 1200X2400mm.
 • Laves også på specialmål efter kundens ønske.
 • I 40 mm akustik plader.
 • Kan leveres i forskellige farver.
 • Monteres let på loft med skjulte beslag eller stål Wire. 
 • Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig vådaftørring med klud.

 

 

Lydac M Loftsflåder med skjulte beslag

Lydac M Loftsflåder med fas til direkte op limning

Områder der allerede er beklædt med heldækkende akustikloft, kan man reducere lydniveauet endnu mere ved at eftermontere loftsflåder.

 • Lydac M Loftsflåder med fas Str. 600X600mm og 1200x600mm.
 • Med 20mm eller 40mm akustik plader.
 • Kan leveres i forskellige farver.
 • Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig vådaftørring med klud.
Lydac M Loftsflåder med fas til direkte op limning

Dæmpit komfort

Akustik er den måde lyd optræder i et rum eller et andet afgrænset område. Når lyd skader, irriterer eller forstyrrer os, er der som regel tale om det vi kalder for støj. En rungende tilbagevirkning i lokalet vil forøge støjoplevelsen yderligere og gøre det ubehageligt at opholde sig i et rum eller blive hørt af en samtalepartner eller forsamling.

 

Dæmpit® systemet – eneforhandling og egenproduktion

 

 • Dæmpit Komfort Str. 1200X600mm.
 • Med 30mm akustik plader.
 • Profilramme og ophængs beslag er pulverlakeret.
 • Fremstilles i hvid eller sort. 
 • Monteres let på loft med 2 stk. bøjler som medfølger.
 • Absorbenter klasse 1A akustik plader svane mærket.
 • Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig vådaftørring med klud. 
Dæmpit komfort

Trælameller

Nogle steder er der vigtigere med god lyd end andre. Det siger sig selv, at hjemmet er meget vigtigt for at sikre et sundt støjniveau der vi opholder os meget, men også arbejdsmiljøet skal være forskånt for for meget støj. Det samme gælder for restauranter og udsteder, det gør helt klart noget med atmosfæren, hvis støjniveauet er alt for højt. Det er hverken rart eller sundt, at opholde sig i lokaler med for højt støjniveau og for meget larm. Der findes forskellige løsninger til forskellige akustikproblemer, og alt efter hvordan et rum er indrettet og hvor støjen udspringer, så skal man kigge på forskellige løsninger for at gøre akustikken meget bedre.

 

AcuWood kan leveres i standardmål til steder, hvor der ikke behøves beskæring.

 

Standardmål

Bredde: 600mm

Højde: 2400mm

 

Tykkelse

Lister: 12mm

Samlet panel: 25mm

Samlet opbygning inkl. strøer: 43mm

 

AcuWood kan også leveres efter specialmål og tilpasses rummets vægge, lofter og hjørner 100%. F.eks. på vægge med skrå lofter, udskæring til runde vinduer eller blot lavere vægge.

 

Se materialer og farver på AcuWoods hjemmeside her

 

 

Trælameller

Lydac Hygiejne

Lydac Hygiejne er en malet pletbeskyttet overflade til hygiene applikationer, hvor der er store krav til vådrengøring. Overfladen tåler de mest almindelige rengøringsmidler og desinfektionsmidler. Den er derfor egnet til miljøer, hvor der er høj risiko for tilsmudsning, og hvor der kræves hyppig vådrengøring, såsom: Fødevareindustrien Køkkenarealer Drikkevareindustrien.

 

 • Lydac Hygiejne Str. 600X600mm og 1200x600mm.
 • Med 20mm eller 40mm akustik plader.

 

Lydac Hygiejne

Art-Kustik

Vores loftpaneler fås i firkantede, rektangulære, vertikale, horisontale og runde former. De er kendetegnet ved fremragende lydabsorption og en robust overflade. Stoffet strækkes pænt rundt om kanterne, hjørnerne er præcist syet. ART-KUSTIK vægpaneler er rammeløse og monteres uden ramme. Montering er meget let. ART-KUSTIK vægpaneler er derfor især velegnede til eftermontering af rum, der allerede er i brug.

 

TEKNISK DATA

De 40 forskellige standardfarver, de forskellige former og de individuelle dimensioner tilbyder næsten ubegrænsede designmuligheder. På denne måde kan rumakustikken forbedres markat med lidt indsats, hvilket også opfylder de højeste optiske standarder.

 

Se materialer og farver på Art-Kustik hjemmeside her

Art-Kustik

Diverse loftsløsninger

Vi har flere typer af loftsløsninger et eksempel kunne være:

Paneler lavet af vores lydabsorberende kernemateriale EcoSUND. De kan monteres solitaire i loftet eller bygges lodret som rumdeler. En effektiv måde at forbedre akustikken i et rum på uden at ændre eksisterende installationer som ventilation, kabler, lamper osv.

 

For mere information kontakt os på tlf. +45 66 11 64 30

Diverse loftsløsninger

Akustikløsninger

Områder

Samarbejdspartnere

Kundeservice

Sociale medier