Akustikskærm og rumdeler på kontoret

Brug en skærmvæg til at nedbringe støj, eller som skillevægge på kontoret. Se vores store udvalg af gulv- og bordskærme. Mange størrelser og farver.

Akustikskærm og rumdeler på kontoret

Skærmvæg med udskiftelig print/billede på begge sider

  • Click ind på www.colourbox.dk for at finde billedet til dit støjdæmpende billede.
  • Billeder efter eget valg. Tegning, foto, firmalogo m.m.
  • Støj abtions klasse= aW 0,95 Klasse A
  • Produceres efter individuelle mål efter behov.
  • Motivet udskiftes ganske enkelt.
  • Fødder leveres sammen med skærmvæggene. Leveres med eller uden hjul.
  • Leveres Evt. med stof i forskellige farver.
  • Ramme farver. Hvid / Sort / Natur alu.

Spørgsmål? Ring +45 66116430

Skærmvæg med udskiftelig print/billede på begge sider

Bord/skærmvægge

Langt de fleste større virksomheder er i dag præget af åbne kontorlandskaber, og det kan skabe udfordringer for især akustikken og roen til koncentration. En del af løsningen kan være at fokusere på at reducere støj og at skabe en smule opdeling mellem arbejdsstationerne. Det kan du gøre på flere måder, f.eks. med bordskærme monteret på skrivebordet eller skærmvægge stående på gulvet.

 

Vi forhandler bord/skærmvægge fra:

Art-Kustik www.art-kustik.net

Abstracta www.abstracta.se 

Götenssons www.gotessons.com 

 

For mere info ring +45 66116430

Bord/skærmvægge

Art-Kustik

Vores akustiske rumdelere er meget fleksible og fås i forskellige størrelser, farver og med tre stofkvaliteter at vælge imellem. Tal med os om dine ønsker og behov og lad os give dig individuel rådgivning.

 

Tekniske specifikationer

De 40 forskellige standardfarver, de forskellige former og de individuelle dimensioner tilbyder næsten ubegrænsede designmuligheder. På denne måde kan rumakustikken forbedres markat med lidt indsats, hvilket også opfylder de højeste optiske standarder.

 

Se materialer og farver på Art-Kustik hjemmeside her

Art-Kustik

Diverse skærmvægge

Vi har flere typer af løsninger af skærmvægge, et eksempel kunne være:

 

EcoSUND er en effektiv måde til forbedring af akustikken i et rum uden at være nødt til at ændre de eksisterende installationer, som f.eks. ventilation, kabler, belysning mv., er at montere Effekt Pendent dæmpere i loftet. Med en ligelig fordeling baseret på behovene i det lokale område er det en overkommelig løsning, der i stor grad reducerer lydspredning i rummets længderetning. Tilpas dine dæmpere ved at vælge blandt fire kernematerialer, og laminér dem med Hush tekstil, der leveres i en række forskellige farver.

EFFEKT ECOSUND PENDENT RUMDELER

Effekt fremstilles i tre standardstørrelser og har en tykkelse på 50 mm for god lydabsorbering. Effekt ophænges i wirer, der forbindes og danner en væg. En overkommelig løsning der i stor grad reducerer lydspredning i rummets længderetning og opdeler rummet i flere mindre rum. Design din unikke rumdeler ved at vælge blandt fire forskellige kernematerialer, seks forskellige ophængswirer og Hush tekstil i en række farver.

Diverse skærmvægge

Akustikløsninger

Områder

Samarbejdspartnere

Kundeservice

Sociale medier