Om Lydac Akustik

Lydac Akustik har i mere end 35 år kombineret teori med praktisk erfaring og i samarbejde med bl.a. BST, arbejdstilsynet og rådgivende ingeniør – og arkitektfirmaer løst en lang række opgaver af støjdæmpende karakter.
På grund af de forskelligartede støjproblemer, er det vigtigt med en kompetent og individuel rådgivning.
Lydac Akustik kan rådgive om, hvordan man bedst og mest økonomisk opnår en optimal virkning.

Det er muligt at udføre lydmålinger af rumakustikken og teoretisk bestemme, hvor meget materiale, der skal anvendes, for at det samlede støjniveau kan sænkes.

Hele vort produkt program er meget montagevenligt, men vi påtager os naturligvis også gerne den praktiske del i samarbejde med vore professionelle montører rundt om i landet.

Vores produkt program er løbende udviklet gennem årerne, og vi forhandler desuden akustik produkter fra førende producenter, herunder kan bl.a. nævnes: Ecophon, Götessons AB, Abstracta AB, Art-Kustik, AcuWood og Hanno Tect.

Vores reference liste indeholder mere en 3000 kunder fra både ind – og udland, og et kort uddrag af denne liste kan du se under menupunktet cases.

Om Lydac Akustik

Om akustik

Helt centralt for akustikken i et rum er efterklangstiden, dvs. den tid, det tager, fra en lyd stopper, til den dør ud i rummet.
Rent teknisk er efterklangstiden defineret som den tid, det tager for lydniveauet at falde 60 decibel(db).
En lang efterklangstid giver en rungende virkning i lokalet, fordi lyden kastes tilbage fra overfladerne og er lang tid om at dø ud, hvilket får støjniveauet til at stige.

I et lokale med kort efterklangstid vil der være et klart og tydeligt lydbillede, tale er nem at forstå, og baggrundsstøjen minimal.

Har du problemer med dårlig akustik i hjemmet, på din arbejdsplads eller noget helt tredje, så er Lydac Akustik altid behjælpelige med at finde en løsning på det specifikke akustikproblem.

Ved brug af lydabsorberende produkter og ekspertisen, der eksister i Lydac Akustik, vil støjniveauet ikke længere være et problem i det daglige!

Om akustik

Kontakt Lydac

Så har du en udfordring indenfor støjdæmpning? Kontakt os nu!

Kontakt Lydac

Akustikløsninger

Områder

Samarbejdspartnere

Kundeservice

Sociale medier