Lyddæmpning

En arbejdsplads kan til tider have et højt støjniveau og har du behov for støjdæmpende tiltag, så kan LYDAC AKUSTIK hjælpe med lyddæmpning. Vi har leveret professionelle løsninger til institutioner, virksomheder og private i mere end 35 år og kan også hjælpe dig.
LYDAC AKUSTIK er specialister i lyddæmpning, hvor vi især arbejder med lyddæmpende materialer til loft og væg. Med en af vores lyddæmpende løsninger er du godt på vej til at skabe mere ro og dermed forbedre arbejdsklimaet.

Lyddæmpning

Lyddæmpende løsninger

Lyddæmpning i åbent kontorlandskab

Lyddæmpning i åbent kontorlandskab

Kontor
Lyddæmpning i virksomhed

Lyddæmpning i virksomhed

Virksomhed
Lyddæmpning i institution

Lyddæmpning i institution

Skole og Institution

Lyddæmpende materialer til loft og væg

Hos LYDAC AKUSTIK opererer vi med flere lyddæmpende løsninger. Vi arbejder med lyddæmpende materialer til både loft, væg og skillevægge, samt med akustikmøbler.

Med lyddæmpende loftplader ændres måden, hvorpå lyd spredes i rummet. Til vægge er indholdet endnu større, da vi her tilbyder billeder og kunst på de lyddæmpende plader vi benytter. Foruden naturligvis de klassiske plader.

Vil du dæmpe lydniveauet og samtidig friske rummet op med flotte farver eller endda kunstværker og billeder, så har vi løsningen på dine akustikproblemer.

Lyddæmpning via skillevægge og akustikmøbler

Med et åbent kontorlandskab kan der hurtigt opstå behov for at mindske lydniveauet. Der kan sættes lyddæmpende plader op på loftsområdet og på væggene, men der kan også opsættes skillevægge mellem skrivebordspladserne og dermed skabe mindre rum i det store lokale.

Samtidig er det populært at lave loungeområder på arbejdspladser, hvor medarbejderne kan slappe af eller blot sidde afslappet og arbejde. Nogle bruger også området til at afholde møder. Ved at opsætte akustikmøbler frem for mere klassiske loungemøbler sørger I for at begrænse lydens mulighed for at brede sig i lokalet.

Kontakt specialisterne fra LYDAC AKUSTIK

At lave lyddæmpende tiltag på kontoret, i institutionen eller hjemme i privaten kan virke som en stor opgave. Har du behov for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Vores akustikspecialister er klar til at rådgive dig og sammen finder vi en langtidsholdbar og lyddæmpende løsning, så du igen får et behageligt lydniveau.

Akustikløsninger

Områder

Samarbejdspartnere

Kundeservice

Sociale medier